Agro inspectie

Speciaal voor agrarische ondernemers isAgro inspectie de agro inspectie ontwikkeld. Ook voor deze inspectie kunt u terecht bij ITS Inspecties. Deze inspectie is geen volledige NEN 3140 inspectie maar een beperkte beoordeling van de vaste installatie. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar brandgevaar, aanrakingsgevaar en continuïteit. De meeste brandschades bij agrarische bedrijven worden veroorzaakte door een defect in de elektrische installatie. Dit kan een klein defect zijn maar de gevolgen zijn vaak heel groot. Daarom is de agro inspectie erg belangrijk. Verzekeringsmaatschappijen stellen deze inspectie ook vaak verplicht.

Betrouwbare partner

ITS Inspecties is een betrouwbare partner op het gebied van inspectie, advies, onderhoud en beheer van technische installaties.

Naast de agro inspectie kunt u bij ons terecht voor verschillende andere inspecties zoals:

  • NEN 1010
  • NEN 3140
  • Power Quality
  • VIER inspectie
  • Thermografie

Thermografische inspectie

Met een thermografische inspectie wordt de warmte ontwikkeling in de verschillende elektrische componenten in een installatie in kaart gebracht. Dit gebeurt bijvoorbeeld door warmtebeelden van schakel-, verdeel- en regelkasten. Met deze beelden wordt een eventueel defect, slijtage of overbelasting inzichtelijk gemaakt. Door deze inspectie wordt de bedrijfszekerheid vergroot. Gevaarlijke situaties en stalbranden kunnen door de thermografische inspectie voorkomen worden.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de agro inspectie of onze andere inspecties? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers adviseren u graag. Wilt u direct een offerte aanvragen? Laat dan uw gegevens en wensen achter op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?